

GNC[™] Volunteer Training Schedule Saturday 9:00 am – 3:30 pm <u>ALL VOLUNTEERS TRAINING</u>



Introduction to Seminar (10 mins)	9:00 am - 9:10 am
• The Final Authority (50 mins)	9:10 am - 10:00 am
Managing Your Classroom (50 mins)	10:10 am - 11:00 am
• Wonder Time (45 mins)	11:10 am - 11:55 am
Questions & Answer Time (10 mins)	11:55 am - 12:05 pm
Lunch (40 mins)	12:05 pm - 12:45 pm
Good News Club Demonstration (60 mins)	12:45 pm - 1:45 pm
• Welcome to the Team/Procedures Workshop (50 mins)	1:55 pm - 2:45 pm
a. Job Descriptions	
b. Classroom Overview	
Question & Answer Time (25 mins)	2:55 pm - 3:20 pm

Closing to Seminar (10 mins)

3:20 pm - 3:30 pm

GNC[™] Teacher & Counselor Training Schedule Saturday 9:00 am – 4:00 pm <u>TEACHERS & COUNSELOR TRAINING</u>

Introduction to Seminar (10 mins)	9:00 am - 9:10 am
• 1, 2, 3 Jesus Loves Me (50 mins)	9:10 am - 10:00 am
• Power Packed Evangelistic Bible Lesson (50 mins)	10:10 am - 11:00 am
• Drawing in the Net (50 mins)	11:10 am - 12:00 pm
Lunch (40 mins)	12:00 pm - 12:40 pm
• Guiding a Child to the Saviour session 1 (60 mins)	12:40 pm - 1:40 pm
• Guiding a Child to the Saviour session 2 (30 mins)	1:50 pm - 2:20 pm
• Foundations for Life (50 mins)	2:30 pm - 3:20 pm
Question & Answer Time (20 mins)	3:30 pm - 3:50 pm
Closing to Seminar (10 mins)	3:50 pm - 4:00 pm

THANK YOU FOR ATTENDING